نان شیرمال در تنور مبتکر

نان شیرمال در تنور مبتکر
نان شیرمال

یک لیوان شیر ولرم
یک قاشق خمیر مایه
نصف لیوان شکر
کره ۵۰ گرم
تخم‌مرغ یک عدد
ارد سه پیمانه و نیم
رومال :
یک قاشق زعفران ، یک قاشق شیر ، یک زرده تخم مرغ
کنجد و تخمه یا هر مغزی
.
شیر ، شکر ، خمیر مایه ، تخم مرغ ، کره و باهم مخلوط کنید و بعد کم کم آرد و اضافه کنید و هم بزنید و ورز بدین و برای یک الی دوساعت در دمای محیط استراحت بدین .
بعد از استراحت خمیر پف خمیر و بگیرید و به دو بخش تقسیم کنید و هر بخش و به سه بخش و مانند گیس بهم وصل کنید و مجدد بذارید نیم ساعت بمونه.برای رومال شیر، زغفران و زرده تخم مرغ و هم بزنید و روی خمیر بزنید .
و در تنور مبتکر با درجه کم به مدت بیست دقیقه الی سی دقیقه بپزید.
نوش جان

..
ارسال نظر