پیتزا خامه در تنور مبتکر

پیتزا خامه در تنور مبتکر
پیتزا خامه

یک و نیم لیوان آب ولرم
یک قاشق غ خ خمیر مایه
یک قاشق م خ شکر
یک قاشق م خ نمک
سه قاشق روغن
آرد سه پیمانه
.
فیله مرغ ۲۰۰ گرم
قارچ ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه یک بسته
کره ۵۰ گرم
آویشن و نمک
.
خمیر مایه و شکر و نمک و آب ولرم و روغن باهم ، هم بزنید و بعد ارد و کم کم اضافه کنید و ورز بدین تا خمیری منشجم بشه ، و بعد در دمای محیط بذارید تا استراحت کنه.
بعد از گذشت یک الی دو ساعت پف اضافه خمیر و بگیرید و کف قالب پهن کنید.
قارچ و با کره تفت بدین و بعد خامه و اضافه کنید و روی خمیرتون بریزید و بعد به ترتیب پنیر پیتزا و مرغ ریش ریش شده و فلفل دلمه و زیتون و به دلخواه بریزید و آویشن یا اورگانو روی مواد بزنید و داخل فر ۱۸۰ درجه و در تنور مبتکر با حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزید.
نوش جان

با تشکر از پیج

@fard.cooking

..
ارسال نظر