طرز تهیه بوروک در تنور مبتکر

طرز تهیه بوروک در تنور مبتکر
پخت بوروک در تنور
مواد لازم برای تهیه خمیر  بوروک
  • آرد گندم (مخصوص کیک ) 5/2 لیوان
  • ماست 2/1 لیوان
  • روغن مایع 2/1 لیوان
  • سرکه 1 قاشق چایخوری
  • آب به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای داخل  بوروک
مواد لازم برای روی  بوروک
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • روغن مایع 2- 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه  بوروک

آرد را الک کنید. ماست ، روغن و سرکه و نمک و آب را به آرد اضافه کنید و خمیر درست شده را خوب ورز دهید تا به دست نچسبد. خمیر را به تکه هایی به اندازه تخم مرغ تقسیم کنید. به کمک وردنه هر تکه را به قطر 2- 3 میلی متری پهن کنید.

سپس آن را به چهار قسمت تقسیم کنید. روی خمیرها را چرب کنید. پیاز را رنده کرده با روغن تفت دهید. گوشت را به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. گوشت که خوب سرخ شد شعله را خاموش کنید ، و در آن جعفری ، نمک و فلفل بریزید.

از این مایه گوشتی تقریبا یک قاشق غذاخوری لبه خمیر قرار دهید سپس آن را لوله کنید و دور خودش به صورت حلزون بپیچید. سینی را چرب کنید - بوروک ها را داخل سینی بچینید. زرده های تخم مرغ را هم بزنید و 2- 3 قاشق غذاخوری روغن به تخم مرغ اضافه کنید و روی بوروکها بمالید. در داخل تنور که نیم ساعت قبل روشن کرده اید  قرار دهید به مدت زمان 40-50 دقیقه بپزد .

..
ارسال نظر