طرز تهیه کیک آلبالویی با ماست

مواد لازم برای تهیه کیک آلبالو با ماست
1 | تخم مرغ | 4 عدد |
2 | آرد | 3 لیوان |
3 | بکینگ پودر | 2 قاشق مربا خوری |
4 | وانیل | کمی |
5 | شکر | 1 لیوان |
6 | ماست | 1 لیوان |
7 | آلبالو | به مقدار دلخواه |
8 | روغن مایع | 1 لیوان |
کیک آلبالویی از جمله کیکهای تابستانی بوده که دارای عطر و طعمی بینظیر است . این کیک یکی از پرطرفدارترین انواع کیک خانگی است. طعم ترش وشیرین آلبالو این کیک را خوشمزه کرده و به عنوان عصرانه با یک فنجان چای واقعا مچسبه.
چهار عدد تخم مرغ و يك ليوان شكر و كمي وانيل رو حدود پنج دقيقه با همزن زدم تا سفيد و كشدار بشه .
يك ليوان روغن و سپس يك ليوان ماست ساده اضافه كردم و كمي با همزن زدم .
سه ليوان آرد و دو قاشق مربا خوري بيكينگ پودر رو الك كردم و به مواد اضافه كردم و با ليسك هم زدم .
قالب رو چرب و آرد پاشي كردم، نيمي از مواد رو داخل قالب ريختم و بعد آلبالوها رو كه هسته هاشو در آورده بودم روي سطح مواد چيدم و مجددا بقيه مواد كيك رو روي آلبالو ها ريختم .
نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .
نکته 2 : تنور را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .
نکته 3 : آلبالوها را کمی در آرد بغلتانید ، اینکار باعث می شود آلبالوها ته نشین نشوند .
نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.
نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.
نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .
نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 23 است .