طرز تهیه شیرینی مارمالادی

طرز تهیه شیرینی مارمالادی
طرز تهیه شیرینی مارمالادی در فر گازی مبتکر

مواد لازم

  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد :225 گرم یا یک و نیم پیمانه
  • کره نرم و خرد شده :185 گرم
  • شکر  :165 گرم
  • پودر بادام  :61 گرم یا نصف پیمانه
  • رنده پوست لیموترش :1 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
  • وانیل :1/4 قاشق چایخوری
  • مارمالاد تمشک یا آلبالو :4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

تنور مبتکر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. کره را با زرده تخم مرغ ، وانیل و شکر در حدی هم بزنید که با هم مخلوط شوند.

بعد پودر بادام را به آنها اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید تا مایه شیرینی خمیری شکل شود.

از خمیر بدست آمده به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و در دستتان گردش کنید. سپس خمیر را با فاصله 5 سانتی متری از هم در سینی بچینید.

با نوک انگشت و یا دسته یک قاشق چوبی ، حفره کوچکی به پهنای یک و نیم سانتی متر و عمق یک سانتی متر روی هریک از شیرینی ها ایجاد کنید .

مارمالاد را با رنده پوست لیمو ترش مخلوط کنید و با یک قاشق چایخوری داخل حفرهای شیرینی بریزید .

سپس سینی شیرینی ها را داخل تنور مبتکر قرار دهید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه شیرینی ها بپزند .

بعد بگذارید تا شیرینی ها خنک شوند و بعد از سینی جدا کنید و در ظرف در بسته به مدت 3 هفته نگهداری کنید.

نکات تکمیلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
شیرینی مارمالادی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ارسال نظر