کیک کدو حلوایی در تنور مبتکر

کیک کدو حلوایی در تنور مبتکر
طرز تهیه کیک کدو حلوایی در تنور گازی مبتکر
مواد لازم
آرد سفید (سه صفر) :2 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
روغن:1 پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد
کدو حلوایی: 450 گرم
وانیل‏:نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
جوش شیرین:1 قاشق مربا خوری
نمک:1 پنس
دارچین (جایگزین وانیل):2 قاشق چای خوری
گردو خرد شده: 1 لیوان سرخالی
1.همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. آرد+بکینگ پودر+جوش شیرین+نمک رو مخلوط کنید و سه مرتبه الک کنید.میتونید جوش شیرین را حذف و بجای آن علاوه بر مقدار بکینگ پودر ذکر شده، ۲ قاشق مرباخوری دیگر بکینگ پودر بریزید.
۲.حدود ۴۵۰ گرم کدو حلوایی را پوست بگیرید و خورد کنید و با نصف لیوان آب در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا کدوها نرم و پخته شوند و در بین پخت انها را با پشت قاشق پوره کنید و روی حرارت هم بزنید تا آبِ پوره خوب کشیده شود.
۳.در نهایت یک پوره ی کاملا بدون آب باید داشته باشید وگرنه کیکتون خمیر میشه.بعد با قاشق، پیمانه را از پوره پُر کنید و به هیچ عنوان پوره را در لیوان فشرده نکنید. تخم مرغ+وانیل+شکر را ۵دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود.(میتونید بجای وانیل از دارچین استفاده کنید)
۴.سپس روغن را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر با دور تند همزن هم بزنید.سپس پوره کدوحلوایی را اضافه کنید.
۵.مواظب باشید اگر تهِ ظرفِ پیمانه کمی آب از پوره خارج و جمع شده، اون آب داخل مایه کیک نره وگرنه کیک رو خمیر میکنه. دوباره کمی با همزن مخلوط کنید در حدی که مایه کیک با پوره مخلوط و یکدست بشه.
۶.مخلوط آرد را در سه مرحله به مایه کیک افزوده و با مرحله ی دوم و سوم هر بار نصف لیوان از گردوی نگینی را هم اضافه و آرام مخلوط کنید.
۷.مایه کیک را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و در تنور از قبل گرم شده با دمای متوسط به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه (یا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود) قرار دهید.
۸.وقتی پخت کیک تمام شد، تنور را خاموش کرده و ۵ دقیقه صبر کنید. بعد قالب را از تنور خارج کرده و کیک را روی پنجره سیمی برگردانده تا خنک شود.
..
ارسال نظر