طرز تهیه کیک سیب و گردو و دارچین

مواد لازم
کره آب شده: ۵۰ گرم
شکر قهوهای یا شکر سفید: ۱۰۰ گرم
آرد: ۱۰۰ گرم
گردو: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
تخم مرغ: ۲ عدد (هم دمای اتاق باشد)
شیر: ¼ پیمانه (۱ پیمانه شیر معادل ۲۵۰ گرم است)
بیکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
سیب زرد یا قرمز مکعبی خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
قالب کیک ۱۸ سانتیمتری (اگر قالب کیک شما بزرگتر است مقدار مواد را دو برابر کنید که کیک خشک نشود)
طرز تهیه
طرز تهیه کیک سیب و گردو و دارچین آسانتر از چیزی است که فکر میکنید. تنور را روشن کنید و روی دمای متوسط تنظیم کنید تا گرم شود. برای درست کردن کیک سیب و دارچین ابتدا شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و بزنید تا سبک شود و حجم بگیرد. سپس کره آب شده و شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. مواد خشک شامل آرد، دارچین و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید. این مخلوط را با مایه تخم مرغ مخلوط کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید. لازم نیست زیاد و با شدت مواد را هم بزنید، فقط در حد مخلوط شدن کافی است. در این مرحله سیب و گردو را هم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. برای درست کردن کیک سیب و دارچین میتوانید سیبها را به جای مکعبی خرد کردن رنده کنید.
قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را در قالب بریزید. قالب را در تنور که گرم شده بگذارید و ۳۰ الی ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا کیک بپزد. در دقیقه ۳۰ با نوک چنگال یا خلال دندان وسط کیک را تست کنید، اگر مایه کیک به آن نچسبید کیک آماده است و اگر چسبید ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید. بعد از پخت کیک آن را روی سینی بگذارید تا کمی سرد شود و سپس برش بزنید. در صورت دلخواه به محض بیرون آوردن کیک از فر مقداری شکلات آب کرده روی کیک بریزید تا همراه با کیک سرد شود و سپس کیک را برش بزنید. کیک شکلاتی سیب و دارچین میتواند یک گزینه خوب برای کیک تولد در این روزهای کرونایی هم باشد.
نکته:
- 15 دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک بکنیم باید تنور را گرم کنیم
- تا 20 دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.