طرز تهیه لازانیا در تنور مبتکر

پخت لازانیا در تنور مواد لازم برای تهیه لازانیا گوشت و قارچ و پنیر پیتزا گوشت چرخکرده یک کاسه ماستخوری رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری پیاز یک عدد لازانیا ده ورق روغن نصف فنجان پنیر پیتزا سیصد گرم فلفل دلمهای یک عدد آرد گندم یک و نیم قاشق کره یک بسته صد گرمی قارچ دویست گرم خامه پنجاه گرم شیر یک لیوان نمک و فلفل به میزان لازم آماده سازی ورقه های لازانیا : درون قابلمه ای بزرگ اب ، کمی روغن و نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از جوش امدن اب ورقه های لازانیا را تک تک درون اب در حال جوشیدن بیندازید و پس از 5 تا 10 دقیقه ( طبق دستور روی بسته بندی ) لازانیاها را با آب سرد ابکشی کنید. اماده سازی مواد داخل لازانیا : پیاز و سیر را خرد کنید ، درون ماهیتابه روغن بریزید سپس پیاز و سیر خرد شده را بهمراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند ، پس از نرم شدن سیر و پیاز باید گوشت چرخ کرده و هویج رنده شده را اضافه کنید. با حرارت متوسط مجدد تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی بپزد ، پس از تغییر رنگ گوشت پیازچه ، فلفل دلمه ای خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید ، در آخر نیز جعفری خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. ته ظرف پیرکس را با کمی روغن یا کره چرب کنید ، مقداری سس فید ته ظرف بریزید و پخش کنید و یک لایه ورقه لازانیا ته ظرف بچینید ، مقداری از مخلوط گوشت روی لایه لازانیا قرار دهید. روی گوشت مقداری سس سفید مخصوص لازانیا که اماده کرده اید بریزید و مقداری پنیر پیتزا روی سس سفید بپاشید ، لایه بعدی لازانیا قرار دهید و … ( این کار را لایه لایه تا تمام شدن مواد انجام دهید ) ، لایه اخر نیز باقی مانده سس سفید و پنیر پیتزا بپاشید. ظرف را درون تنور که از قبل گرم کرده اید به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید ، پس از پخته شدن لازانیا و اب شدن لایه های پنیر میتوانید شعله بالایی فر را برای چند دقیقه روشن کنید تا روی پنیرها طلایی شود ، لازانیا را از تنور خارج کنید و پس از 15 دقیقه که کمی خنک شد سرو کنید.