Loading...

طرز تهیه کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی
طرز تهیه کیک یزدی در تنور (فر) گازی

مواد لازم:

5عددتخم مرغ

350گرم روغن مایع

350 گرم ماست(میتونید نصف ماست ونصف اب بزنید)

هل 1 قاشق چایی خوری

شکر 350گرم

آرد نیم کیلو

بکینگ پودر 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه: همه موادرو داخل ظرف با میکسر هم زدم تاکاملا مایه مخلوط بشه بعد نیم کیلو ارد و 4قاشق مربا خوری بکینگ پودر رو سه بار الک کرده و سپس به مواد بالا اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم وتو کپسول کیک یزدی که داخل قالبش بود میریزیم . چندتا هم کشمش تومواد ریخته میتونید گردو یا هر مغزی دوست داشتین توش بریزید وداخل تنور گازی مبتکر که ازقبل روشن کرده بودید به مدت یه ربع با حرارت متوسط بزارید .بعدشعله بالا رو به مدت یه دقیقه روشن کنید تا روی کیک ها طلایی شود..

البته میتونید به مواد کیک 1 قاشق غذاخوری عسل هم اضافه کنید میتونید 1قاشق غذاخوری زعفران دم کرده هم بزنید. ⭕️فقط یه ظرف اب داخل تنور حتما بزارید .

0
نظرات
    ارسال نظر