Loading...

طرز تهیه شیرینی کروسان فندق

طرز تهیه شیرینی کروسان فندق
طرز تهیه نان شیرینی کروسان فرانسوی فندق

مواد لازم:

کره 125 گرم

وانیل یک هشتم قاشق چای خوری

شکر 55 گرم- شکر قهوه ای 50 گرم

تخم مرغ 1 عدد

خامه 2 قاشق سوپ خوری

فندق خرد شده 55 گرم

آرد 260 گرم

بکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری

پودر شکر اضافه حدودا 80 گرم

 

 

طرز تهیه: کره- شکر- وانیل- شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید سپس سینی تنور را چرب کنید بعد از یکدست شدن مواد خامه- فندق خرد شده- آرد- بکینگ پودر و دارچین را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید خمیر را ورز داده تا یکدست شود سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید سپس ازخمیر به اندازه 2 قاشق چای خوری در دست گرد کرده و سپس به شکل استوانه در آورده و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید و در تنور قرار دهید شیرینی را بعد از پخت ازتنورخارج کرده و بعد از5 دقیقه ازسینی جدا کنید و داخل پودر شکر بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید(این شیرینی را در ظرف در دار نگهداری کنید)

 

0
نظرات
    ارسال نظر