Loading...

طرز تهیه شیرینی قرابیه فندقی پرتقالی

طرز تهیه شیرینی قرابیه فندقی پرتقالی
طرز تهیه شیرینی قرابیه فندقی پرتقالی

مواد لازم:

2 الی 5/2 لیوان آرد

نشاسته ذرت یا گندم 1 استکان(40 گرم)

کره یا مارگارین 150 گرم- روغن مایع 1 استکان(80 گرم)

تخم مرغ 1 عدد

پودر قند 1 استکان(50 گرم)

فندق خرد شده 1 استکان(حدودا 44 گرم)

بکینگ پودر 1پاکت(10 گرم یا 5/2 قاشق چای خوری)

وانبل شکری 1 پاکت

پوست رنده شده 1عدد پرتقال

 

طرز تهیه: ابتدا نشاسته ذرت- کره- روغن مایع- تخم مرغ- پودر قند- بکینگ پودر- وانیل- پوست پرتقال رنده شده و فندق خرد شده را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم آماده شود که به دست نچسبد. از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و با دست گرد کنید. وسط قرابیه را با انگشت فشار دهید تا گود شود سپس داخل سینی تنور بچینید. سینی را داخل تنور قرار دهید وبعد ازبیرون آوردن بگذارید تا سرد شود. شکلات را آب کرده و داخل کیسه فریزر بریزید نوک کیسه را باریک سوراخ کنید وبا شکلات روی قرابیه خطوطی بکشید. در گودی وسط قرابیه هم شکلات بریزید و فندق بگذارید و سپس با پودر پرتقال تزئین کنید.

0
نظرات
    ارسال نظر