Loading...

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی
طرز تهیه شیرینی دانمارکی در تنور (فر) گازی

مواد لازم :

شیر گرم 3/2 لیوان

روغن 3/1 لیوان- آرد 3و نیم لیوان

شکر 4قاشق غذا خوری

تخم مرغ 2 عدد

کره 200 گرم

پودر خمیر مایه 2 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

اسانس وانیل مقداری

کرم شیرینی برای داخل شیرینی

زرده تخم مرغ برای روی شیرینی

شکر و آب برای شیره شیرینی.

 

طرز تهیه : شیر گرم و پودر خمیر مایه و نمک و 1قاشق چایخوری شکر و1قاشق غذا خوری آرد را با هم مخلوط کنید و 10 دقیقه بگذارید تا پف کند پس از 10 دقیقه تخم مرغ ها را به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید و هم بزنید.

باقی مانده آرد و شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید سپس به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید روغن را نیز در آخر اضافه کنید و بعد ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاید که به دست نچسبد. خمیر را داخل کاسه ای که چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید سپس به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

پس از آنکه حجم خمیر دو برابر شد از کاسه خارج کنید سپس روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید و کره نرم شده را روی سطح خمیر پخش کنید و خمیر را لوله کنید و سپس با وردنه خمیرراصاف کنید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و10دقیقه استراحت دهید سه بار دیگر این کار را تکرار کنید ( لوله کنید-صاف کنید-10دقیقه استراحت دهید  این کار برای ترد شدن شیرینی میباشد)

سپس خمیر شیرینی را با وردنه نازک پهن کنید و به صورت دایره بزرگی اطراف آن را ببرید و بعد این دایره را به 8 قسمت مساوی برش بزنید داخل هر تکه خمیر کمی پودر قند و یک قاشق غذاخوری کرم مخصوص شیرینی دانمارکی  بریزید و شیرینی را بپیچید.

ته سینی کاغذ روغنی بگذارید و خمیر ها را با فاصله روی آن قرار دهید 30دقیقه بگذارید خمیرها استراحت کنند سپس یک زرده  تخم مرغ زده شده را روی خمیرها بمالید سینی را داخل تنور قرار دهید. در این فاصله  که شیرینی ها میپذند شیره را آماده کنید نصف لیوان شکر را با 3/1 لیوان آب و 1 قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. شیرینی ها را پس از پخت از تنور خارج کنید و با قلمو شیره را روی سطح شیرینی بزنید .

0
نظرات
    ارسال نظر