Loading...

نان سیر در تنور مبتکر

نان سیر در تنور مبتکر
طرز تهیه نان سیر در تنور گازی مبتکر

نان سیر از جمله خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین پیش غذاهای رستورانی است که به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه و به عنوان مزه یا پیش غذا سرو کنید. به هر حال چه طرفدار غذاهای گوشتی باشید و چه اهل گیاهخواری به احتمال زیاد دست رد به سینه نان سیر یا نان سیر‌دار با نان تست نمی‌زنید

مواد لازم برای 10 عدد نان سیر

نان تست: ۱۰ عدد

کره آب شده: ۵ قاشق غذاخوری

روغن زیتون فرابکر: ۲ قاشق غذاخوری

سیر له شده: ۳ حبه

آویشن: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پنیر پیتزا رنده شده: ۱ پیمانه

جعفری تازه ساطوری خرد شده: به مقدار دلخواه

طرز تهیه نان سیر با نان تست

ابتدا تنور را روشن و روی متوسط تنظیم کنید تا گرم شود. کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید. نان تست‌ها را با اندازه دلخواه برش بزنید. در یک ظرف مناسب کره آب شده، روغن زیتون فرابکر، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. وقتی که تمام مواد را خوب با هم مخلوط کردید و یک مایه یکدست آماده شد آن را روی نان‌های تست بمالید. مایه را به صورت یکنواخت روی نان‌ها بمالید.

سینی تنور را با مقداری روغن زیتون چرب کنید و نان سیرها را در سینی تنور بچینید. ۵ دقیقه زمان برای آماده شدن نان سیر در تنور کافی است. رنگ نان سیر باید طلایی روشن باشد و قهوه‌ای نشود.

بعد از ۵ دقیقه پیتزا رنده شده را روی نان سیرها بریزید و ۲ الی سه دقیقه دیگر زمان بدهید تا پنیر روی نان سیرها آب شود. بعد از این‌که پنیر آب شد و روی نان سیرها کمی طلایی شد سینی  را از تنور بیرون بیاورید و نون سیر را سرو کنید. نان سیر را باید به صورت گرم سرو کنید و در صورت دلخواه با انواع سس یا دیپ سرو کنید.

برای درست کردن نان سیر از نان باگت هم می‌توانید استفاده کنید. در این صورت نان باگت‌ها را با ضخامت ۲ الی سه سانتی‌متر برش بزنید و به همین ترتیب عمل کنید. اگر از نان باگت استفاده کردید باید داخل نان را کمی به سمت داخل فشار دهید تا جا برای مواد باز شود.

*به جای آویشن می‌توانید از ۵۰ گرم جعفری تازه استفاده کنید.

*مقدار سیر را نسبت به ذائقه خود کم و زیاد کنید.

*اگر خمیر پیتزا دارید مواد نان سیر را روی خمیر پیتزا بریزد و نان سیر را به صورت پیتزا درست کنید.

*اگر تنور ندارید نان سیر یا نان سیر و جعفری را می‌توانید در ماهیتابه درست کنید. کف ماهیتابه را کمی چرب کنید و نان سیرها را در ماهیتابه بچینید. درب ماهیتابه را ببندید تا پنیر کاملا روی نان سیر آب شود و زیر نان سیر هم برشته و طلایی شود. جعفری‌ها را در ۲ یا سه دقیقه پایانی پخت روی نان سیر و پنیر پیتزا بپاشید.

اگر طعم پنیر پازمزان یا پنیر چدار را می‌پسندید کمی پنیر پارمزان یا چدار هم روی نان سیر بپاشید.

*اگر یک قاشق مرباخوری تره ریز خرد شده هم روی نان سیر بریزید طعم لذیذی به آن می‌بخشد.

*نان سیر برای سالاد سزار هم به همین ترتیب درست می‌شود اما پنیر پیتزا برای آن حذف می‌شود.

*نان سیر را با دستگاه ساندویچ ساز هم می‌توانید درست کنید.

0
نظرات
    ارسال نظر