طرز تهیه کیک چای مخصوص و خوشمزه

در زمستان خوردن یک لیوان چای، قهوه یا شکلات داغ با شیرینی و کیک عصرانهای دلپذیر و فوقالعاده خواهد بود. شاید برایتان اتفاق افتاد باشد که به شدت هوس کیک و شیرینی کرده باشید ولی چون در خانه شیر نداشتید مجبور بودید از درست کردن یک کیک لذیذ صرف نظر کنید؛ اما بهتر است بدانید میتوانید با چای یک کیک خوشمزه درست کنید. در ادامه با ما باشید و دستور تهیه این کیک خاص را بخوانید.
-
طرز تهیه کیک چای
مرحله اول
تنور را در حرارت متوسط تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. آرد را به همراه باقی مواد خشک (به جز شکر) داخل یک کاسه متوسط بریزید و بعد از آن که خوب هم زدید سه مرتبه از الک رد کنید تا یکدست شوند.
مرحله دوم
تخم مرغی که قبلا بیرون از یخچال گذاشتهاید تا با محیط همدما شود را در ظرف دیگری بشکنید، وانیل را به آن اضافه کرده و با استفاده ازهمزن (با دور تند) هم بزنید.
مرحله سوم
چای گرم را یکدفعهای به آن اضافه کرده و همزدن را تا 30 ثانیه دیگر ادامه دهید.
مرحله چهارم
روغن مایع را هم به این مواد تر اضافه کرده و حدود 10 ثانیه دیگر هم بزنید.
مرحله پنجم
کاسه حاوی مواد خشک را کم کم به آن اضافه کرده و هم بزنید. اگر مواد شروع به گلوله گلوله شدن کرد با استفاده از لیسک آن گلولهها را باز کنید. (از هم زدن بیش از حد مخلوط خودداری کنید)
مرحله ششم
کاغذ روغنی را در قالب مخصوص فر پهن کنید، مواد را داخل آن بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید.
مرحله هفتم
بعد از گذشت این مدت کیک شما آماده خواهد شد، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس آن را با خامه، سس شکلات، انواع میوه، پودر قهوه یا شکلات و غیره تزیین کنید.
نکات
- چای که در این کیک استفاده میکنید باید یک رنگ باشد و آبجوش به آن اضافه نشده باشد.
- تخممرغ را از چند دقیقه قبل خارج کنید تا با اتاق هم دما شود.
- 15 دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک بکنیم باید تنور را گرم کنیم
- تا 20 دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.