Loading...

طرز تهیه نان محلی کرسک

طرز تهیه نان محلی کرسک
طرز تهیه نان محلی کرسک در تور گازی

موادلازم برای درست کردن چهارنان:

آرد6پیمانه
خمیرمایه 1قاشق مرباخوری
نمک به اندازه کافی وآب.

طرز تهیه:

ابتداآردمان را الک میکنیم وبعد خمیرمایه ونمک اضافه میکنیم وباهم مخلوط میکنیم.مرحله بعدشروع به درست کردن خمیرمیکنیم باآبی که یه کم ولرم باشه .خمیرمان نه بایدشل باشه نه سفت .طوری باشه که به دست نچسپد.بعدمیزاریم لایه پارچه تاخمیرمان یه ساعت استراحت کنه وحجمش دوبرابربشه.
بعدکه به این مرحله رسیدیم به چهارقسمت میکنیم وگردشون میکنیم.
حالا شروع به پخت نان میکنیم.خمیرمان را پهن میکنیم وباچنگال روش میزنیم تا باد نکنه روش هم کمی آب میپاشیم.بعدمیزاریم روی صفحه چدن.یه دقیقه بعددوباره همه جاش آب میپاشیم.درضمن شعله هم متوسط باشه.
برای پخت هرنان 10تا12دقیقه زمان میبره.
نان ما آمادست نوش جان.

0
نظرات
    ارسال نظر